Jídelníček
Jídelní lístek : od 6.2.2023 do 3.3.2023
Pondělí 6.2.2023
přesnídávka: chléb slunečnicový, pomazánka tuňáková, granko, ovoce
Polévka: masový vývar se zeleninou a nudlemi
oběd: české buchty s tvarohem a džemem z gdoulí
svačina: topinka na sucho s taveným sýrem, zelenina
Úterý 7.2.2023
přesnídávka: rohlík, pomazánka drožďová, bílá káva, ovoce
Polévka: zeleninová s rýžovými nočky
oběd: barevné kuřecí nudličky, BIO rýže, ledový salát
svačina: chléb s máslem, sýr žervé
Středa 8.2.2023
přesnídávka: kaiserka, pomazánka fazolová, granko, ovoce
Polévka: rajská s BIO těstovinou
oběd: losos na bylinkách, bramborovo-karotkové pyré, zeleninový salát
svačina: chléb špaldový s máslem a strouhaným TOFU, zelenina
Čtvrtek 9.2.2023
přesnídávka: kukuřičná kaše s jablky a skořicí
Polévka: kapustová s BIO pohankou
oběd: vepřové kostky na kari, BIO těstoviny, celerový salát s mrkví
svačina: toustový chléb světlý, sýrová pomazánka s koprem, zelenina
Pátek 10.2.2023
přesnídávka: rohlík, česnekovo sýrová pomazánka, mléko, ovoce
Polévka: špenátová s krutóny
oběd: fazole bílé na kyselo, vejce, chléb
svačina: kukuřičné lupínky s mlékem
Pondělí 13.2.2023
přesnídávka: jáhlová kaše s ovocem a skořicí
Polévka: mrkvová
oběd: pečené kuřecí stehno na bylinkách, BIO bulgur, okurek
svačina: raženka se šunkovou pěnou, zelenina
Úterý 14.2.2023
přesnídávka: chléb špaldový, pomazánka hermelínová, mléko vanilkové, ovoce
Polévka: masový vývar
oběd: treska v sýrové krustě, bramborová kaše, hlávkový salát
svačina: čokokuličky s mlékem
Středa 15.2.2023
přesnídávka: veka, pomazánka tomatová, bílá káva, ovoce
Polévka: z BIO fazolí se zeleninou
oběd: hovězí stroganoff, BIO rýže, salát celerový
svačina: chléb slunečnicový s máslem a vařeným vajíčkem, zelenina
Čtvrtek 16.2.2023
přesnídávka: chléb kmínový, pomazánka rákosníčková, kakao, ovoce
Polévka: cibulačka
oběd: zapečené těstoviny se zeleninou, smetanou a sýrem, červená řepa
svačina: rohlík s bylinkovou lučinou, zelenina
Pátek 17.2.2023
přesnídávka: chléb slunečnicový, pomazánka z červené čočky
Polévka: babiččina zeleninová s ovesnými BIO vločkami
oběd: špagety s italskou směsí a sýrem
svačina: raženka, sýr žervé, zelenina
Pondělí 20.2.2023
přesnídávka: chléb kmínový, pomazánka cizrnová, mléko, ovoce
Polévka: zeleninová s játrovou rýží
oběd: dušený špenát, vařený brambor, vejce
svačina: lupínky s mlékem
Úterý 21.2.2023
přesnídávka: dřevorubecká bagetka, pomazánka z mořské tresky, kakao, ovoce
Polévka: boršč
oběd: bratislavské vepřové plecko, špaldový knedlík
svačina: rohlík s taveným sýrem, zelenina
Středa 22.2.2023
přesnídávka: bílý jogurt s müsli a ovocem
Polévka: pórková s ovesnými vločkami
oběd: losos na másle a bylinkách, bulgur, dip, zelný salát s mrkví
svačina: chléb slunečnicový, sýr cottage, zeleninový špíz
Čtvrtek 23.2.2023
přesnídávka: raženka, pomazánka tvarohová s koprem, bílá káva, ovoce
Polévka: čočková
oběd: kuřecí pánev se zeleninou, těstoviny, červená řepa
svačina: chléb špaldový s máslem, kedlubna
Pátek 24.2.2023
přesnídávka: jáhlová kaše s ovocem
Polévka: celerová
oběd: fazolová směs s rajčaty a zeleninou, rýže
svačina: jednohubka - rohlík celozrnný, bylinková lučina, hrozen
Pondělí 27.2.2023
přesnídávka: chléb kmínový, pomazánka vaječná, bílá káva, ovoce
Polévka: koprová
oběd: těstovinový salát s tuňákem a zeleninou
svačina: chléb s máslem, zeleninový talíř
Úterý 28.2.2023
přesnídávka: veka, pomazánka rybičková, kakao, ovoce
Polévka: hrachová se zeleninou
oběd: rizoto s kuřecím masem, dušená zelenina, salát rukolový
svačina: chléb tmavý, pomazánka sýrová s česnekem, ovoce
Středa 1.3.2023
přesnídávka: chléb samožitný s máslem a strouhaným TOFU sýrem, granko, ovoce
Polévka: zelňačka
oběd: bramborové placky s kopřivou a vepřový plátek na šťávě, salát ledový
svačina: rohlík s ochuceným pomazánkovým máslem, zelenina
Čtvrtek 2.3.2023
přesnídávka: kukuřičná kaše s jablky a skořicí
Polévka: cibulová, zasmažená se sýrem
oběd: rajská omáčka, hovězí maso, celozrnné těstoviny
svačina: chléb s bylinkovou lučinou
Pátek 3.3.2023
přesnídávka: rohlík rustikální, pomazánka hermelínová, melta, ovoce
Polévka: petrželová se špaldovými nočky
oběd: dušená mrkev s hráškem, brambor, vejce
svačina: rohlík s máslem a džemem z gdoulí
Ovoce i zelenina je podávána v maximální možné míře jen čerstvá a sezónní a to vždy dle momentální nabídky dodavatelů